Steun Tiona en maak kans op € 1.000.000,00!

Culturele instellingen hebben het tegenwoordig steeds moeilijker. Vanwege de bezuinigingen met betrekking tot subsidies voor culturele instellingen wordt het ook voor Tiona steeds moeilijker de eindjes aan elkaar te knopen. Draagt u Tiona een warm hart toe en wilt U zelf elke maand kans maken op € 1.000.000,00? Dat kan bij de VriendenLoterij, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen!

U kunt Tiona direct steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Tiona is hier namelijk bij aangesloten. Een deel van de lotprijs komt dan rechtstreeks ten goede aan Tiona. Het andere deel wordt verdeeld over diverse landelijke goede doelen.

En u kunt er ook nog eens elke maand € 1.000.000,00 mee winnen, of één van de talloze andere prachtige vriendenprijzen!

Houdt u van een gokje en wilt U hierbij ook nog eens Tiona steunen? Doe dan mee en steun daarmee Tiona, zodat wij u ook in de toekomst kunnen blijven vermaken met onze blaasmuziek.

Hoe kunt U meespelen?

  • Via internet:
    Klik dan hier. Dit is de rechtstreekse site om loten te bestellen waarvan een deel ten goede komt aan Tiona
  • Via de telefoon:
    Neem rechtstreeks contact op met de Vriendenloterij, 088 020 1020.
    Bestel hier uw lot(en) en geef Blaaskapel Tiona uit Nijnsel op als goed doel.

U speelt al mee; geen probleem.
Speelt u mee met de vriendenloterij dan kunt u Tiona helpen. Het is mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen naar Tiona door te bellen met de Ledenservice van de Vriendenloterij via 088 020 1020. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. U blijft gewoon met uw eigen loten meespelen en kost u verder niets extra’s

Dit kost niets extra en een gedeelte van uw inleg gaat dan naar Tiona!!
Het andere deel wordt verdeeld over landelijke goede doelen en projecten.